Tincellabloggen
Tincella & Hungerprojektet
|

Det börjar med dig och mig Hungerprojektet är en ideell organisation som genom att stärka och utbilda människor skapar bestående resultat och äkta framtidstro för att avskaffa hunger och fattigdom. Jag erbjuder er en timmas... Läs mer»

LMS – Laga Maten Själv
|

När du lagar maten själv från grunden med alla dofter och förberedelser som det innebär, så hinner kroppen göra sig redo för att ta emot maten och näringen. Här är en jämförelse av näringsinnehåll mellan... Läs mer»

”Hemlagat” för nöjdare patient & personal
|

Var ska man få vällagad mat om inte på ett sjukhus? När Nordsjällands Hospital i Danmark valde bort frysta halvfabrikat och lagade maten från grunden blev både patienterna och kökspersonalen nöjdare. Yrkesstolthet ger arbetsglädje! Läs artikeln från... Läs mer»

Keep Calm & Keep Cooking
|

När inte ens dietister och läkare är överens om hur en välkomponerad måltid bör se ut, hur ska då vi vanliga konsumenter kunna välja rätt? Men utan att vi har behövt veta och förstå varför, så... Läs mer»

Rätten till ostörd återhämtning
|

Forskning visar att det ökande antalet arbetssjukdomar till stor del beror på brister i den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Det moderna arbetslivet samspelar med privatlivet på ett nytt sätt idag, men har inte genomgått så stora... Läs mer»