Tincella Blogg
Något som stjäl din uppmärksamhet?
|

Har du svårt att hålla fokus om dagarna och känner att kraven runt omkring dig påfrestar dig för mycket? Stress stjäl din energi och uppmärksamhet vilket kan leda till utmattning.  Studier från ISM i Göteborg... Läs mer»

Bli en promenerare
|

Du har äntligen kommit dig för att snöra på dig promenadkängorna och klivit utanför dörren. Dags för en promenad. Du hinner inte många meter förrän du blir omsprungen av en löpare och modet sjunker. ”Det... Läs mer»

Tänk rätt – orka mer
|

Planerar du ett träningspass och blir trött bara av att tänka på det? Då behöver du fundera i nya banor. Dina mentala belastning påverkar din fysiska uthållighet! Maximalt syreutnyttjande och sedan mjölksyra som resulterar i... Läs mer»

Tincella & Hungerprojektet
|

Det börjar med dig och mig Hungerprojektet är en ideell organisation som genom att stärka och utbilda människor skapar bestående resultat och äkta framtidstro för att avskaffa hunger och fattigdom. Jag erbjuder er en timmas... Läs mer»

LMS – Laga Maten Själv
|

När du lagar maten själv från grunden med alla dofter och förberedelser som det innebär, så hinner kroppen göra sig redo för att ta emot maten och näringen. Här är en jämförelse av näringsinnehåll mellan... Läs mer»