ANDNINGSBRO TILL ÅTERHÄMTNING

PROMENADYOGA

Breathwalk är en blandning av kundaliniyoga, promenad och meditation. Vi värmer upp kroppen med några yogaövningar och promenerar med meditativa andningsmönster. Sedan avslutas promenaden med lugn stretch och en guidad meditation.

Andningen fungerar som en bro mellan det parasympatiska och det sympatiska nervsystemet. Genom olika andningsmönster skickas meddelanden till din hjärna som sedan påverkar din kropp. Du väcker ditt hormonsystem och stärker ditt immunförsvar vilket förbättrar din förmåga att fungera och återhämta dig från vardagens stress. 

Att vistas i naturen bidrar till balans och läkning. Med en lugn promenadyoga öppnar vi upp för att låta grönska, ljud, dofter och marken vi går på stärka oss och ge utrymme för återhämtning.     

 

 

GÅR I ALLA VÄDER

Vi går oavsett väder, så det gäller att klä sig ordentligt! Bekväma, kläder som går att röra sig i, med armarna fria från väskor eller paraplyer etc. Du blir inte så varm av rörelser under själva passet, så mer kläder än om du skulle ut och springa.

Du behöver inga förkunskaper av yoga för att kunna få en fin Breathwalk. Vi andas främst genom näsan under passet, så ta gärna med en näsduk om du är ovan eller förkyld.
Ett pass tar ca 60 minuter.