FÖRÄNDRING ÄR EN GOD VANA

Att få jobba med att stötta människor till positiv förändring och bättre hälsa är fantastiskt kul!

Som Recovery Coach och Livsstilsrådgivare jobbar jag med förändring och hållbar livsstil som utgångspunkt, som din guide genom ditt förändringsarbete med dina mål i sikte.

Som individer har vi olika behov att tillfredsställa vid olika tillfällen i livet, med mer eller mindre energi att ge. Återhämtning och stresshantering är nödvändigt för alla, men att ladda om och komma tillbaka efter en jobbig period eller att bara göra annorlunda kan vara knepigt. Läs mer här»

Med en förkärlek till småbolag och med ungefär 20 års erfarenhet arbetar jag även som konsult inom försäljning och marknadsföring. Sedan slutet av 2015 och fram till och med 2017 samarbetade jag med en privat öppenvård i Göteborg, specialiserad på beroendevård.

HÅLLBAR LIVSSTIL

Lev gott idag - utan att äventyra morgondagens hälsa

Åsa SnaarAtt arbeta med hållbar utveckling av företag och organisationer innebär att man tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov.

Översatt till livsstil och karriär innebär det att leva ett gott och intensivt liv idag utan att äventyra framtida hälsa.

Dina levnadsvillkor och uppväxtmiljö, hälsa och matvanor kan sätta spår i dina gener och därmed påverka inte bara dig själv utan även dina barn och barnbarn. Gör bra val!