LEKFULLT & KRAVLÖST

Ta med en vuxen och kom på ett yogaäventyr! Du sitter på en egen yogamatta som du får låna av oss, men under yogaäventyret är den bara din. Passar dig som är runt 5 - 9 år. Med vårt magiska finger förtrollar vi alla vuxna till samma ålder som du.


Yogaäventyr

Vi gör yogarörelser och andas tillsammans, men helt efter din egen lust och förmåga. Vi tar oss igenom passet med en yogasaga och avslutar med avslappning.

Yoga har positiva effekter på barns hälsa och förmåga till självreglering (uppmärksamhet, fördröjning av tillfredsställelse och att kunna kontrollera sig själv). Ge ditt barn och dig själv ett andrum till det ständiga informationsflöde som pockar på vår uppmärksamhet. Ge ditt barn och dig själv en avkopplande stund tillsammans!


Boka barnyoga på Prästgårdsängen 21 i Örgryte, Göteborg

Anmälan vintern 2018-2019. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ladda ner pdf här»

* Obligatoriskt fält

Önskat datum

Plats

Namn*

Din E-post*

Mobiltel*

Eventuell rabattkod:


Det finns begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Vid avbokning efter att betalning har gjorts sker ingen återbetalning, men platserna kan överlåtas. Tincella förbehåller sig rätten att avboka pass med för få anmälda. Eventuella inbetalningar gjorda då återbetalas fullt ut.