Det imponerande ägget

Postad i: Främja hälsa, Noterat | 0

Jag trivs som tusan med mitt jobb! På ett eller annat sätt har min karriär främst kretsat kring hälsa och produktutveckling, vilket jag är extra tacksam över. Apropå produktutveckling. I påsktider ägnar jag en stund åt att beundra ägget. Vilken fulländad produkt! Form, funktion, innehåll… Visste du, att hönan värper … Läs mer»

Stress, andning & mindfulness

  Workshop med Anders Lönedal & Åsa Snaar 1 december kl 10:00 – 15:00 “Andningen är ditt bästa och mest naturliga redskap. Du mår som du andas” Vi följer upp föreläsningen Du mår som du andas med en praktisk Workshop där vi går från ord till handling. Vi lär ut tekniker att gå … Läs mer»

Biofeedback: ökad medvetenhet om fysiologiska reaktioner 5 dec

Gratis föreläsning på Prästgårdsängen 21. Genom att bli medveten om och följa reaktioner och förändringar i kroppen som uppstår i olika situationer kan vi lära oss hur de hänger ihop med våra beteenden och tankar. När vi förstår sambanden är det lättare att medvetet träna och reglera dessa förändringar genom att exempelvis uppmärksamma en aktiverande känsla … Läs mer»

Att gå från ord till handling i Workshop om Stress & Mindfulness

Breathwalk – tillsammans i tystnad med uppmärksamheten riktad inåt Det blev en vacker junidag tillsammans med nyfikna och intresserade deltagare som den sista Workshop om Stress och Mindfulness gick av stapeln för säsongen! Att öka på kunskapen om samband mellan vad som sker i kroppen med att reflektera över egna … Läs mer»

Vad värdesätter du högst?

Postad i: Noterat, Workshop | 0

Dina värderingar är din inre kompass När du utför handlingar som följer dina värderingar mår du bra och känner dig nöjd. Du får ut maximalt av din arbetsinsats och det är ganska lätt att ge “det lilla extra”. Värderingar är riktlinjer för ditt handlande och översätts till egenskaper som du värdesätter hos dig själv … Läs mer»

1 2