Du mår som du andas 18 okt

Varför mår vi som vi mår och vad vi kan göra åt det?

Många av oss lever idag med ett för högt tempo i både kropp och hjärna utan att vara medvetna om det, vi har helt enkelt vant oss vid det.

Kom till en föreläsning som handlar om andningens betydelse för hälsan och vad som händer när vi stressar för länge. Flera av de sjukdomar som går under samlingsnamnet livsstilssjukdomar har ett felaktigt andningsbeteende i grunden. Genom att andas medvetet och på rätt sätt, så återställer vi lugnet i kroppen och blir bättre på att fokusera och på att använda vår hjärnkapacitet.

Anders Lönedal arbetar med tillämpad psykofysiologi och biofeedback och tillsammans med Åsa Snaar berättar vi om vad du kan göra själv för att må bättre och vad vi kan erbjuda i Göteborg. Vad är egentligen psykofysiologi och biofeedback? Det blir tre timmar spännande föreläsning varvat med några praktiska övningar och frågestund. Kaffe och te serveras under bensträckarpausen.

Anmäl dig här

Anmälan är stängd.


 

Hälsosant med Carolina WerlingVill du få en försmak på delar av innehållet? Lyssna på denna podd där Anders samtalar med Carolina Werling på Hälsosant.