• Stress, andning & mindfulness-   Workshop med Anders Lönedal & Åsa Snaar 1 december kl 10:00 - 15:00 "Andningen är ditt bästa och mest naturliga redskap. Du mår som du andas" Vi följer upp föreläsningen Du mår som du andas med en praktisk Workshop där vi går från ord till handling. Vi lär ut tekniker att gå … Läs mer»
  • Biofeedback: ökad medvetenhet om fysiologiska reaktioner 5 dec- Gratis föreläsning på Prästgårdsängen 21. Genom att bli medveten om och följa reaktioner och förändringar i kroppen som uppstår i olika situationer kan vi lära oss hur de hänger ihop med våra beteenden och tankar. När vi förstår sambanden är det lättare att medvetet träna och reglera dessa förändringar genom att exempelvis uppmärksamma en aktiverande känsla … Läs mer»
  • YOGAÄVENTYR FÖR BARN- Lekfullt & kravlöst På en yogamatta får barnen följa med i en lekfull berättelse och prova enkla yogaövningar. I sagan möter vi både en vajande palm och ett ståtligt träd till en örn och skuttande hare... Passar dem som är runt 5 - 9 år. Tillsammans gör vi yogarörelser och … Läs mer»
  • Du mår som du andas 18 okt- Varför mår vi som vi mår och vad vi kan göra åt det? Många av oss lever idag med ett för högt tempo i både kropp och hjärna utan att vara medvetna om det, vi har helt enkelt vant oss vid det. Kom till en föreläsning som handlar om andningens … Läs mer»