Ask not
what your body can do for you
ask humbly
what you can do for your body.

HÅLLBAR LIVSSTIL

I slutänden handlar det för mig om en vilja att leva ett långt, hälsosamt och intressant liv tillsammans med min familj, vänner och kollegor.

Min arbetskarriär har främst varit inom områdena hälsa och medicinsk teknik. Jag trivs med att arbeta långsiktigt i team mot gemensamt mål där passionen för arbetet är en av drivkrafterna. Det skapar förutsättningar för

en god laganda och egen förmåga att leverera - även när det känns motigt.

Att arbeta med hållbar utveckling av företag och organisationer innebär att man tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov. Översatt till livsstil och karriär innebär det att leva ett gott och intensivt liv idag utan att äventyra framtida hälsa. Dina levnadsvillkor och omgivning, hälsa och matvanor sätter spår i dina gener och påverkar inte bara dig själv utan även dina barn!

Att ta hand om dig själv är att ta hand om kommande generation.

FÖRÄNDRING ÄR EN GOD VANA

Att hantera stress och att ge sig själv tillräckligt med återhämtning är nödvändigt för oss alla, men att ladda om och komma tillbaka efter en jobbig period eller att bara göra annorlunda kan vara knepigt.

Genom Tincella erbjuder jag föreläsningar och workshops inom stress, laganda och återhämtning.

Med lång erfarenhet och en förkärlek till småbolag arbetar jag även som konsult inom försäljning, marknadsföring och för att sköta kommunikation via hemsida och social media. Kontakta mig om du vill veta mer»

Breathingly Happy™

Du klarar dig flera veckor utan mat, flera dagar utan vatten men bara några minuter utan luft... Andningen förändras när du blir ledsen, harmonisk, stressad, när du rör på dig eller blir sjuk... Andningen har du alltid med dig och är din bro in till ditt sinne. Genom att bli medveten om din andning kan du också påverka ditt mående.

Breathingly happy,

Åsa